Krop og helbred 

Her kan du læse gode råd om hudpleje, kost, graviditet og baby - råd som du kan bruge i din dagligdag. Skal du ud og rejse, er der gode tips til, hvad rejsehuskelisten skal indeholde. Er du i tvivl om valg af prævention, er der en god beskrivelse af alle præventionsformer. Desuden er der gode råd om forebyggelse af forskellige sygdomme. 
Gravid og baby
Her kan du finde information om graviditet f.eks. hvilke vitaminer du skal tage, hvad du gør ved forstoppelse, og hvordan du undgår strækmærker. Herudover kan du læse om spædbørn f.eks. pleje af huden, badning, amning og rød babynumse.
Forebyggelse
Her kan du læse om, hvordan du undgår visse sygdomme og lidelser og derved styrker dit helbred. På plussiden kan du blandt andet læse om motion og sund kost. På minussiden kan du læse om alkohol, rygning og inaktivitet.
Kost
Den kost, vi spiser, har stor betydning for vores sundhed og trivsel. Men hvordan kommer vi i gang med at spise sundere? Her kan du hente idéer og inspiration, der gør det nemt at få en sundere livsstil.
Kvinders sundhed
Kvinder omkring de 50 år kommer i overgangsalderen. En tid hvor de kan være plaget af symptomer, der påvirker deres hverdag. Og en tid til at starte forebyggelse af alvorlige sygdomme.
Personlig pleje
Under Personlig pleje får du information om, hvordan du plejer din krop bedst. Her får du fx gode råd til at komme lus til livs, hvordan du behandler skæl og svamp, og ikke mindst hjælp hvis du er blevet solskoldet.
Prævention
Det er vigtigt, at du vælger den form for prævention, som du har det bedst med, og som passer sammen med dit sexliv. Der er fordele og ulemper ved alle metoderne. Læs mere om dem her.
Rejse
Daseferie, aktivferie, storbyferie.....bare ferie. Uanset hvor turen går hen, kan du sikre dig den bedste ferie med den rette information og vejledning, som du finder her.
Sportsskader
En sportsskade kan opstå akut eller ved overbelastning over længere tid. Den bedste behandling er forebyggelse, men hvis skaden er sket, skal du hurtigst muligt i gang med den rigtige behandling.
 
Find dit apotek

Find apotek

Søg efter apotekernes åbningstider, adresser og telefonnumre.

Se oversigten