Recepter og apotekets webshop

Ny bruger
Det kræver NemID at oprette sig som bruger og købe receptmedicin på apotekets webshop. Du skal være fyldt 15 år for at få en NemID. Læs mere og bestil på www.nemid.nu.

For at købe udvalgt smertestillende håndkøbsmedicin samt receptmedicin på apoteket.dk, skal du oprette en brugerprofil med dit navn, adresse, cpr-nummer, e-mailadresse samt det, din ordre skal ekspederes hos. Du kan logge dig ind på apoteket.dk og se både dine tidligere og aktuelle ordrer og recepter.

Elektroniske recepter
Apoteket.dk viser en oversigt over dine gyldige elektroniske recepter.

Når du er logget på og klikker dig ind på dine recepter, dannes der en log. Den registrerer, at dit e-apotek har set på dine recepter. Du kan se din log ved at logge på www.sundhed.dk.

Undtagelser
Har du en recept på et specialfremstillet lægemiddel eller et lægemiddel, der ikke er registreret i Danmark, kan du ikke se den på receptoversigten på apoteket.dk.

Recepter til børn
Apoteket.dk giver dig mulighed for at købe receptmedicin til dine børn. Du logger på som dig selv og klikker på "Vis børns recepter" på din egen receptoversigt. Du skal være opmærksom på, at CPR først for nyligt er begyndt at lave det forældre-/værgerregister, vi anvender. Læs hvad det betyder for dig

Bemærk! Det er ikke alle apoteker, der tilbyder e-handel
Oversigt over samtlige e-apoteker

Læs også:

Find varer

Avanceret søgning

Spørg apoteket om din medicin døgnet rundt.

Chat direkte eller ring på
Tlf: 8020 2407

E-mærket