Varer på apoteket.dk

Du kan købe tre typer af varer på apoteket.dk.

1. Receptpligtig medicin
Det kræver, at du kan logge på med NemID , og at du har åbne elektroniske recepter. Du kan oprette et abonnement på dine recepter. Et abonnement kræver, at der er mere end én udlevering tilbage på recepten. Klikker du på lægemidlets navn, får du en beskrivelse af lægemidlet fra min.medicin.dk. Køber du flere lægemidler på apoteket.dk, vil servicen Medicinmix tjekke, om medicinen kan tages sammen.

2. Håndkøbsmedicin - både apoteksforbeholdt og ikke-apoteksforbeholdt
Du behøver ikke været logget ind på apoteket.dk for at købe almindelige apoteksvarer, såsom tandbørster og solcreme, og du kan også købe det meste håndkøbsmedicin uden login. Dog skal du være over 18 år, være logget ind med NemID og oprettet som bruger for at kunne købe udvalgt smertestillende håndkøbsmedicin. Når du er oprettet som bruger, kan du også oprette abonnement.

Håndkøbsmedicin er inddelt i forskellige grupper efter virkning, og du får faglig rådgivning undervejs, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige medicin. Du kan se fotos af pakning og lægemiddel, hvis det er tilgængeligt, og du får en beskrivelse af medicinen fra min.medicin.dk. Køber du flere lægemidler på apoteket.dk, vil servicen Medicinmix tjekke, om medicinen kan tages sammen.

3. Andre varer
Andre varer kan være sutter, cremer, tandbørster og mange andre gode apoteksvarer. Du kan se fotos samt læse beskrivelser af produkterne. Du har mulighed for at oprette et abonnement, hvis du opretter dig som bruger.

Læs også:

Find varer

Avanceret søgning

Spørg apoteket om din medicin døgnet rundt.

Chat direkte eller ring på
Tlf: 8020 2407

E-mærket