Bivirkninger

Bivirkninger 

Mange lever med bivirkninger og ikke alle er klar over, at de fleste bivirkninger kan afhjælpes. Andre misfortolker bivirkninger og tror, de er et symptom på en sygdom.

Mange lever med bivirkninger og ikke alle er klar over, at de fleste bivirkninger kan afhjælpes. Andre misfortolker bivirkninger og tror, de er et symptom på en sygdom.

Der er altid hjælp at hente på apoteket, hvis man har spørgsmål til sin medicin, eller er utryg ved medicinens bivirkninger. Oplever man en ubehagelig bivirkning, der ikke står i indlægssedlen, kan man indberette det på www.meldenbivirkning.dk. Apoteket eller lægen kan hjælpe dig med at gøre det.

Bivirkninger

Bivirkninger ved medicin

Bivirkninger kan vise sig alle steder i kroppen. Blandt almindelige bivirkninger er udslæt, kvalme, svimmelhed, sløvhed og diarre.
 

Medicin og bivirkninger

Du kan læse om bivirkninger i indlægssedlen, spørge lægen eller apoteket.
 
Diabeteskampagnen

Håndkøbsmedicin og bivirkninger

Hovedpine og sure opstød kan behandles med håndkøbsmedicin. Men der er ikke altid tale om symptomer - det kan også være bivirkninger af anden håndkøbsmedicin eller receptmedicin.
 
Tema om mundtørhed

Mundtørhed er en hyppig bivirkning

Hvis du oplever mundtørhed, kan det være en bivirkning til din medicin. Mundtørhed kan give dig alvorlige tandproblemer. Apoteket har udgivet en brochure, som du kan læse her eller hente på apoteket.
 

Quiz om bivirkninger

Har du oplevet bivirkninger på egen krop, ved du sikkert allerede en del om bivirkninger. Hvis du læser artiklerne om bivirkninger, kan du sikkert score topkarakter i quizzen om bivirkninger.
 
Ehandel mus

Apotekets webshop og online rådgivning

I webshoppen kan du købe receptmedicin, hvis du opretter dig som bruger via NemID. Du kan få online rådgivning af apoteket undervejs.
 
Find dit apotek

Find apotek

Søg efter apotekernes åbningstider, adresser og telefonnumre.

Se oversigten

Spørg apoteket om din medicin døgnet rundt.

Chat direkte eller ring på
Tlf: 8020 2407
Apotekets SMS-service

Få en sms når du skal tage din medicin

Tilmeld dig her