Halsbrand og sur mave 

Sure opstød, halsbrand eller smerter i øverste del af maven kan skyldes medicin, fed mad, overvægt, kaffe, alkohol og tobak.

Hvad enten du lider af sure opstød, halsbrand eller smerter i den øverste del af maven, er der hjælp og rådgivning at få på apoteket. Her på apoteket.dk kan du lære mere om årsager, symptomer og hvad du selv kan gøre.

Læs apotekets brochure om halsbrand og sur mave 

Sygdomsleksikon

Halsbrand og sur mave er generende, men det kan behandles og undgås forholdsvis enkelt. For meget mavesyre kan udvikle sig til alvorlig sygdom i form af mavesår, der kræver medicinsk eller kirurgisk behandling.
 

Medicin mod halsbrand og sur mave

Den hyppigst anvendte medicin mod halsbrand og sur mave kaldes syreneutraliserende medicin. Det kan købes i håndkøb på apoteket. I de lidt sværere tilfælde kan du bruge medicin, der hæmmer produktionen af mavesyre.
 
Apotekets Medicinhusker app

Medicinhusker app

Apoteket har udviklet app'en "Medicinhusker", der hjælper dig med at huske din medicin. Du opretter en medicinliste og får påmindelser, når det er tid til tage medicin.
 
Ehandel mus

Apotekets webshop og online rådgivning

I webshoppen kan du købe håndkøbsmedicin mod halsbrand og sur mave. Hvis du opretter dig som bruger via NemID, kan du også købe din receptmedicin online. Du kan få online rådgivning af apoteket undervejs.
 
Find dit apotek

Find apotek

Søg efter apotekernes åbningstider, adresser og telefonnumre.

Se oversigten

Spørg apoteket om din medicin døgnet rundt.

Chat direkte eller ring på
Tlf: 8020 2407
Apotekets SMS-service

Få en sms når du skal tage din medicin

Tilmeld dig her