Høfeber 

Hvis dine øjne er røde og kløende, eller hvis næsen drypper i pollensæsonen, kan du have brug for at vide mere om høfeber.

1 million danskere har høfeber - mange helt uden at vide det. Måske har du også høfeber?

Symptomer på høfeber er blandt andet tyndt og vandigt sekret fra næsen, voldsom kløe i næsen og kraftige nyseanfald.

Find pollenkalender og læs om høfeber, der skyldes svampesporer, dyrehår og støvmider i apotekets brochure om høfeber

Sygdomsleksikon

Høfeber er en form for allergi. Høfeber opstår, hvis du er blevet overfølsom over for mikroskopiske stoffer, der svæver frit i luften, som fx fra pelsdyr, træpollen, græspollen, husstøvmider eller skimmelsvampe.
 

Medicin og høfeber

Du kan mindske symptomerne på høfeber ved at tage medicin dagligt eller i en periode. Er du meget generet af høfeber, er det faktisk også muligt at blive vaccineret. Læs mere her:
 
Apotekets Medicinhusker app

Medicinhusker app

Apoteket har udviklet app'en "Medicinhusker", der hjælper dig med at huske din medicin. Du opretter en medicinliste og får påmindelser, når det er tid til tage medicin.
 

Test din viden

Ved du nok om høfeber og allergi? Hvad er symptomerne på høfeber? Er det arveligt? Hvordan kan jeg behandle høfeber? Prøv quizzen, test din viden og få gode råd om høfeber og behandling af høfeber.
 

Pollenkalender

Pollenkalenderen er udarbejdet af Astma-Allergi Danmark og DMI. Kurverne er tegnet på baggrund af gennemsnitsværdier fra målestationen i København for perioden 1984-2001. Du finder pollenkalender i høfeberbrochuren.
 
Ehandel mus

Apotekets webshop og online rådgivning

I webshoppen kan du både købe din receptmedicin mod høfeber samt håndkøbsmedicin mod høfeber. Har du spørgsmål om din medicin, kan du kontakte vores online rådgivning.
 
Find dit apotek

Find apotek

Søg efter apotekernes åbningstider, adresser og telefonnumre.

Se oversigten

Spørg apoteket om din medicin døgnet rundt.

Chat direkte eller ring på
Tlf: 8020 2407