Medicingennemgang

Medicingennem-gang på apoteket 

Medicingennemgang er et tilbud til dig, der bruger mange lægemidler og har brug for et bedre overblik.

Medicingennemgang på apoteket er et led i din patientsikkerhed, som omfatter dig som patient, din læge, apoteket, andet sundhedspersonale og i mange tilfælde også dine pårørende. Alle parter skal samarbejde for at øge din patientsikkerhed.

Al medicin kræver opmærksomhed, men nogle typer kræver ekstra opmærksomhed, og her er apoteket altid klar med rådgivning.

Medicingennemgang er et tilbud til dig, der bruger mange lægemidler og har brug for hjælp til at skabe overblik, så du kan få mest muligt ud af din medicinske behandling.

Apoteket kan forbedre sikkerheden omkring din medicin

Apoteket er altid klar til at rådgive dig om din medicin, om virkning, anvendelse, bivirkninger og reaktioner med anden medicin og mad. Apoteket tilbyder også sundhedsydelser som rigtig brug af medicin mod astma og KOL.
 
Apotekets brochurer

Brochurer om sikker medicinering

Apotekets brochurer er en god hjælp på vejen, når du ønsker mere viden om din medicin. Du kan læse brochurerne på nettet eller hente dem på apoteket.
 

Apoteket tilbyder redskaber til en sikker medicinering

På apoteket.dk kan du finde redskaber, der kan hjælpe dig med at huske din medicin og teste om din medicin påvirkes af anden medicin. Prøv Medicinhusker app'en eller SMS-servicen.
 

Vil du vide mere om din medicin?

Du kan finde viden om din medicin i Medicinhåndbogen, i indlægssedlen, spørge lægen eller apoteket. Der er ofte god information på nettet, men hold øje med at det er en kilde, du kan stole på!
 
Find dit apotek

Find apotek

Søg efter apotekernes åbningstider, adresser og telefonnumre.

Se oversigten

Spørg apoteket om din medicin døgnet rundt.

Chat direkte eller ring på
Tlf: 8020 2407