Smerte 

Smerter kan være milde og kortvarige eller uudholdelige og kroniske. Er smerten svær at leve med, er målet at finde årsagen.

Smerter er en naturlig reaktion på skader og overbelastning af kroppen. Smerter kan variere fra milde og kortvarige til uudholdelige og kroniske.

Er smerten svær at leve med, er målet at finde årsagen til smerten, forsøge at forebygge og endeligt at behandle, hvis smerten ikke kan forebygges.

Apoteket har udgivet to brochurer, der handler om den type smerter, du kan opleve ved hovedpine og gigt. På apoteket.dk kan du læse de to brochurer om smerte men også læse om andre sygdomme, der giver smerter og om medicin mod smerter.

Læs apotekets brochure om hovedpine    
Læs apotekets brochure om gigt

Sygdomsleksikon om smerter

Mange danskere lider af kroniske smerter som hovedpine og muskel- og ledsmerter. Den type smerter kan ofte mindskes og forebygges men selvfølgelig også behandles medicinsk. Læs hvad du kan gøre, hvis du oplever:
 

Behandling af smerter

Når du er fysisk aktiv, danner du endorfiner, som er en slags naturens smertestillere. Dermed kan fysisk aktivitet forebygge og mindske smerte. Er det ikke tilstrækkeligt, kan du have brug for medicinsk behandling af smerter:
 
Apotekets Medicinhusker app

Medicinhusker app

Apoteket har udviklet app'en "Medicinhusker", der hjælper dig med at huske din smertestillende medicin. Du opretter en medicinliste og får påmindelser, når du skal tage din medicin. Du kan også registrere den medicin, du tager efter behov, når du har smerter. Via app'en kan du få en mail, der giver dig overblik over dit forbrug af medicin mod smerter og eventuelle andre sygdomme.
 
Ehandel mus

Apotekets webshop og online rådgivning

I webshoppen kan du købe både håndkøbsmedicin og receptmedicin mod smerter, hvis du opretter dig som bruger via NemID. Du kan få online rådgivning af apoteket undervejs.
 
Find dit apotek

Find apotek

Søg efter apotekernes åbningstider, adresser og telefonnumre.

Se oversigten

Spørg apoteket om din medicin døgnet rundt.

Chat direkte eller ring på
Tlf: 8020 2407
Apotekets SMS-service

Få en sms når du skal tage din medicin

Tilmeld dig her